Admin TGF:[$weet]HosPiTal[CL]
|
|
dany721 | Dátum: Vasárnap, 2012 Ápr 01, 14:57:27 | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 13
Állapot: Csavarog
| - *Neved a szerveren :[$weet]HosPiTal[CL] - *Mennyit játszottál eddig a szerveren :93 óra(hospital 91,42 masters 1,25 - *Voltál-e már admin valahol, ha igen hol és mennyi ideig Igen voltam RMT(már nem üzemel)főadmin voltam it fél évig - *Jelenleg admin vagy-e valahol nem - *Pontjaid a szerveren 3203(de növekszik naponta mivel minden nap veszek) - *Naponta hány órát vagy a szerveren kb.1-2 órát - *Korod 15(májusban 16) - *Nemed Fiú - *Keresztneved Dani - +Hoztál-e már játékosokat a szerverre, ha hoztál már játékost a szerverre, akkor kiket Még nem hoztam de rajta vagyok - +Ötlet, hogyan lehetne hírdetni a szervert, hogy többen legyünk weblapokon hirdetni facen skypen és msn en (én eből a facebo és a weblap + a skype is megvan( - Egyéb megjegyzés, leírás magadról Helló dani vagyok 1,8 éve sampozok 3 éve gta sazok(az előt másfél év vice city)
- Miért szeretnél admin lenni MErt szeretném a szervert segiteni előréb jutatni és ha admin leszek minden nap kiirom facera és twiterre a szeró IP-ét
üdv:[$weet]HosPiTal[CL] másnéven Masters
|
|
| |
Neymar | Dátum: Vasárnap, 2012 Ápr 01, 15:02:52 | Üzenet # 2 |
Közlegény
Üzenetek: 18
| lemerem fogadni Hospital lesz Admins :DD
|
|
| |
ShadeZ | Dátum: Vasárnap, 2012 Ápr 01, 15:07:19 | Üzenet # 3 |
Alezredes
Üzenetek: 127
| Igen.."adminok" lesz.. 16 évesen a helyesírásod egyenlő egy metinező 8 éves gyerekével :ADSDASSSSSDS
lol most látom.. Masters tehát... te ilyen skizofrén vagy akinek két feje van? Mielőtt leírnád akár a saját vagy a klán nevét nem ártana megtudni mit is jelent az, az angol szó.
Bro Tip #30
Kórház xD trololololol
"Nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy"
Az üzenetet módosította: ShadeZ - Vasárnap, 2012 Ápr 01, 16:00:54 |
|
| |
eragon | Dátum: Vasárnap, 2012 Ápr 01, 15:10:01 | Üzenet # 4 |
Őrnagy
Üzenetek: 16
| xDD
|
|
| |
HaZZarD | Dátum: Vasárnap, 2012 Ápr 01, 16:08:51 | Üzenet # 5 |
Generalisszimusz
Csoport: FőAdminisztrátor
Üzenetek: 324
| 2 kérdés... 1: Quote - *Mennyit játszottál eddig a szerveren :93 óra(hospital 91,42 masters 1,25 Ezmiez?
2: Ezt hogy sikerült lemérni?
További szép napot: HaZZarD
|
|
| |
RoughLaugh | Dátum: Szerda, 2012 Ápr 04, 19:26:46 | Üzenet # 6 |
Ezredes
Üzenetek: 15
| Ide is írok. Sweetről annyit h sztem nem lenne jó admin mert: Superman visszaélések saját mod visszaélések a káromkodás(énis szoktam,de ha valaki megkér akk normálisan beszélek.) Önnyi. 2 negatív kihúzva
[HUN] |- Rough Laugh -| ** FUN Szerver ** @SunWell IP:91.82.84.190:7774
|
|
| |
RoYaL | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 07:49:12 | Üzenet # 7 |
Alezredes
Üzenetek: 27
| Hát én nem nagyon szeretném , hogy admin legyél meg a többiek sem. Nem lennél jó admin. Visszafogott gyerek vagy
|
|
| |
HaZZarD | Dátum: Péntek, 2012 Ápr 06, 18:35:50 | Üzenet # 8 |
Generalisszimusz
| Hospital.. Van akinek baja van/lenne veled, és az utóbbi időkben álnevezésre is volt példa.. Sajnálattal kell közölnöm, hogy... Ezentúl... [folytatás később]
|
|
| |
HaZZarD | Dátum: Péntek, 2012 Ápr 06, 18:48:36 | Üzenet # 9 |
Generalisszimusz
| Játékosként fogod az idődet eltölteni a szerveren.
|
|
| |