Admin TGF:orton16
|
|
orton16 | Dátum: Vasárnap, 2012 Ápr 01, 14:54:53 | Üzenet # 1 |
Őrmester
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 34
Állapot: Csavarog
| -orton16 -351óra -Még nem voltam admin sehol. -Jeleneleg nem vagyok admin sehol. -2056pontom van jelenleg -Naponta olyan 2-4 órát töltök aszerveren. -16éves vagyok és a nevem Dániel
Eddig a chupán játszottam most egy fél évet kihagytam és nagy meglepetés volt számomra hogy egy csomó magyar szerver bele értve a chuát is megszünt.Amugy Pesten lakom egy informatika suliba járok szóval ugy nagyából értek a software-es cuccokhoz.
"Miért szeretnél admin lenni?" Hát azért szeretnék admin lenni mert eddig nem igazán tartottam be a szabályokat (a chupán) de meg szeretnék változni, tenni valamit a szerverért mert igazán tetszik.
|
|
| |
RoYaL | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 07:50:47 | Üzenet # 2 |
Alezredes
Üzenetek: 27
| Hát nem tudom... nem nagyon látlak a szerveren. Próbálj többet fennt lenni. NEm is nagyon ismerlek szóal inkább nem mondok semmit
|
|
| |
Karl_Porsche | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 12:48:00 | Üzenet # 3 |
Őrmester
Üzenetek: 20
| Orton? először mosd ki a szád és utána probálj admin tgf-et írni-.-" és olvasd át a szabály könyvet, playernek is rossz vagy nem hogy még adminnak
|
|
| |
orton16 | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 18:34:35 | Üzenet # 4 |
Őrmester
Üzenetek: 34
| Karl ugy látom nem olvastad el amit irtam.
|
|
| |
Senna | Dátum: Péntek, 2012 Ápr 06, 12:11:21 | Üzenet # 5 |
Közlegény
Üzenetek: 12
| orton16: Őt neeeeeeeeeem szeretném társamnak mert kicsit nagyon unfair, nem csak én mondom egyedül. Így merem feltételezni, hogy az adminjával is rosszul bánna.
|
|
| |
HaZZarD | Dátum: Péntek, 2012 Ápr 06, 17:49:52 | Üzenet # 6 |
Generalisszimusz
Csoport: FőAdminisztrátor
Üzenetek: 324
| Orton.. Veled mindig csak a baj van.. xD Néha jófej vagy néha nem, néha szabályt szegsz néha nem.. Sajnálattal kell közölnöm, hogy... Ezentúl... [folytatás később]
További szép napot: HaZZarD
|
|
| |
HaZZarD | Dátum: Péntek, 2012 Ápr 06, 18:46:49 | Üzenet # 7 |
Generalisszimusz
Csoport: FőAdminisztrátor
Üzenetek: 324
| Játékosként fogod az idődet eltölteni a szerveren.
További szép napot: HaZZarD
|
|
| |