=aLLsTarZ=ShadeZ
|
|
dany721 | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 12:21:53 | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 13
Állapot: Csavarog
| - Fejtsd ki a szabályszegést (Mikor, miért, ki, milyen gyakran stb..) : -db,sk amikor felmek hospital neven akor egyből db zik meg lelő +nem hagy békén nem tok tőle játszani felmek lelő vagy beirom /mvpplace ő is berija és lelőnek beirom /drift 1 követnek lelő és a legtöbször az egész aLLstarZ al
- Bizonyítsd hogy megszegte a bizonyos szabályokat (cheat, db, sk stb kategória esetén VIDEÓ, ami meg a CHAT-hez (NEM CHEAT HANEM CHAT!!!)[/i] :
nincs de kérdezd meg valameik sweetes-t
- Látta-e már admin amit csinál:amikor admin feljön abba hagyja
- Mikor csinálta amit csinált (ÉV/HÓNAP/NAP ; ÓRA (körülbelül)) :2 naponta rájön ez
- Egyéb megjegyzés (nem kötelező):még hazodozik is amikor feljelentet akor csak én voltam fent de akor is csak én és a haverom lsben stuntoltunk nrgvel meg ha megis történik ez az azért van mert már idegesit mindig leől nem hagy játszani még skyshipen is ől szal enyi
|
|
| |
ShadeZ | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 12:28:59 | Üzenet # 2 |
Alezredes
Üzenetek: 127
|
EMBER... MIKOR LÁTTÁL DB-ZNI? :)SOHA A RÁKOS ÉLETBE nem szoktam db-zni ellentétben veled. CSINÁLJ KÉPET KISLOW *NAGYLOW
Quote (dany721) - Egyéb megjegyzés (nem kötelező):még hazodozik is amikor feljelentet akor csak én voltam fent de akor is csak én és a haverom lsben stuntoltunk nrgvel meg ha megis történik ez az azért van mert már idegesit mindig leől nem hagy játszani még skyshipen is ől szal enyi
Nem is tudtok stuntolni... + MIKOR lőttelek le skyshipen? Soha... ezaz fessed ki
JA IGEN máskor MAGYARUL
+Miért ne lőjelek... nem tilos... ha nemtod megvédeni mvpplacet arról nem én tehetek.... =)
+Ma feljöttél állnéven amikor meg le AKA-ztalak pedig ezt mondtad : Jó akkor megyek a másik szeróra, + azt is h Hospital a te haverod és ő ellowult meg az apád szereli a gépet ezért ugyanaz az IP...
BOCSI DE NEM A GÉPTŐL FÜGG AZ IP HANEM A MODEMTŐL
"Nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy"
Az üzenetet módosította: ShadeZ - Csütörtök, 2012 Ápr 05, 12:31:25 |
|
| |
Domfoz | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 12:29:16 | Üzenet # 3 |
Őrmester
Üzenetek: 25
| Szép a helyesírásod Eléggé retard vagy... Ja és én is aLLsTarZ-os vagyok de én ugyan téged nem öltelek ma(mégXD)le.Ja és nem sérti a szabályzatot az hogy nem hagy békén + állandóan leöl!
]aLLsTarZ[Chidi Keep hatin' bitchez
|
|
| |
dany721 | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 12:32:31 | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 13
| de az már gen hogy nem lehet szórakozni akármit csinálok leől Hozzáadva (2012 Ápr 05, 12:32:31) --------------------------------------------- ezért már mindenmásal játszok elvete a kedvemet a samptol
|
|
| |
Domfoz | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 12:37:36 | Üzenet # 5 |
Őrmester
Üzenetek: 25
| Még az sem szabálysértő tevékenység.
]aLLsTarZ[Chidi Keep hatin' bitchez
|
|
| |
ShadeZ | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 12:41:12 | Üzenet # 6 |
Alezredes
| Quote (dany721) de az már gen hogy nem lehet szórakozni akármit csinálok leől hMM miért .. nekem nem megy el a kedvem amikor ledb-zel? Erre nem gondolsz ennyi erővel?
Quote (dany721) ezért már mindenmásal játszok elvete a kedvemet a samptol
Jaj most sírok :'((((((( MI LESZ A SZERÓVAL KÓRHÁZ NÉLKÜL ???? :'(((((
|
|
| |
HaZZarD | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 12:54:02 | Üzenet # 7 |
Generalisszimusz
Csoport: FőAdminisztrátor
Üzenetek: 324
| Ehh Hmm.. 1. A "megöl"az rövid Ö és nem hosszú. 2. ShadeZ a magyar zászló az piros-fehér-zöld és nem piros-fekete-zöld 3. Az IP cím a szolgáltótól és a hálózati kártyától függ. Router esetén az abban található hálózati kártya dönt az IP címről, és nem a gépben található(ak). 4. Ha normális ember módjára, trágár szavakat mellőzve, és a "légyszíves" szót megfelelően alkalmazva biztosan meg lehet kérni hogy hagyjanak békén. 5. Ez DM szeró is, tehát partyhelyek és más - a szabályzatban leírt - helyeken bárkit ölhetsz, természetesen a szabályokat betartva! 6. Bizonyíték nélkül a feljelentéssel nem tudok mit kezdeni. 7. Ne álnevezz.. De hallgatom, hogy miért nem a valódi neved használtad Ömm.. más nemnon jut eszembe.. Remélem kielégítettem mindenkit a válaszommal.
További szép napot: HaZZarD
|
|
| |
ShadeZ | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 13:07:27 | Üzenet # 8 |
Alezredes
| Quote (HaZZarD) 1. A "megöl"az rövid Ö és nem hosszú. Holy egyetemi nyelvtan professzor. xD
Quote (HaZZarD) 2. ShadeZ a magyar zászló az piros-fehér-zöld és nem piros-fekete-zöld Holy hazafi xD jórákos fehér nemvolt
Quote (HaZZarD) 3. Az IP cím a szolgáltótól és a hálózati kártyától függ. Router esetén az abban található hálózati kártya dönt az IP címről, és nem a gépben található(ak).
Google pro xD ha nem akkor grat
Quote (HaZZarD) 4. Ha normális ember módjára, trágár szavakat mellőzve, és a "légyszíves" szót megfelelően alkalmazva biztosan meg lehet kérni hogy hagyjanak békén.
Pssszt.... ő a "légzyvíest" ismeri...
Quote (HaZZarD) 7. Ne álnevezz.. De hallgatom, hogy miért nem a valódi neved használtad
http://kepfeltoltes.hu/120405/sa-mp-519_www.kepfeltoltes.hu_.png ott a lownév
|
|
| |
HaZZarD | Dátum: Csütörtök, 2012 Ápr 05, 14:52:35 | Üzenet # 9 |
Generalisszimusz
Csoport: FőAdminisztrátor
Üzenetek: 324
| Milownév.. xD Am a Dany elárult babám ^^
További szép napot: HaZZarD