GAME OVER: [cobra11]XD
|
|
RoYaL | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:16:01 | Üzenet # 16 |
Alezredes
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 27
Állapot: Csavarog
| Ez az beteljesült a kívánságom:$xdddddd Imádom xddd♥
|
|
| |
ShadeZ | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:16:59 | Üzenet # 17 |
Alezredes
Üzenetek: 127
| Ember vágod ő durcizik be mert feljár a szeróra csak azért, hogy
-NYALJON BŐŐ NYÁLLLLAL
-BESZOLJÓN ÉS UTÁNA LELÉPJEN AZTÁN MSN/FÓRUMON ÍRJA HAZZINAK HOGY CSUNÁK VOLTUNK :/
Amióta ittvan ez a kis élősködő még levitte az életkedvemet -10 alá.
De mivel vannak BARÁTAIM ez könnyen felmegy +100 fölé
"Nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy"
|
|
| |
orton16 | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:19:08 | Üzenet # 18 |
Őrmester
Üzenetek: 34
| Quote Amióta ittvan ez a kis élősködő még levitte az életkedvemet -10 alá.
De mivel vannak BARÁTAIM ez könnyen felmegy +100 fölé XDDDD
De aranyos neki csak samp-on vannak barátai
|
|
| |
Senna | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:20:53 | Üzenet # 19 |
Közlegény
Üzenetek: 12
| Neymar:Azt sem tudod hány órakor van ddél. Bazdki miért szólsz bele más dolgába?. Orton16:Bazdki ember(ha az vagy egyáltalán) nem mi vagyun ka nyalósok hanem te. Olyan LLLLLL0000000000000WWWWw vagy hogy az már nem emberi. Cobra adok egy jó tanácsot ez nagy igazság: EGYIK FÜLEDEN BE A MÁSIKON MEG KIIIIIIIIIII. JA ÉS NEYMAR/ORTON: NEKEM MINDÍG DE MINDÍG AZTMONDTÁK, HOGY HA NEM TUDSZ JÓ SZÓT MONDANI A MÁSIKNAK AKKOR INKÁBB MEG NE SZÓLALJ. Ezt én sem tom mindig megtartani de legtöbször megtartom. SENNA voltam ÁLDÁS BÉKESSÉG!!:D
|
|
| |
orton16 | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:22:57 | Üzenet # 20 |
Őrmester
| Quote Orton16:Bazdki ember(ha az vagy egyáltalán) nem mi vagyun ka nyalósok hanem te Na akkor kérlek fejtsd ki kinek nyalok!?
|
|
| |
Senna | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:25:20 | Üzenet # 21 |
Közlegény
Üzenetek: 12
| Orton inkább te is hagyd abba a San Andreas-t ÍGY JOBB lesz mindenkinek ezt komolyan mondom,
|
|
| |
TravBlockTyperDCL | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:29:34 | Üzenet # 22 |
Alezredes
Üzenetek: 24
| Szerintem tudjátok mi lenne a legjobb?...ha mindenki befejezné...nem tennétek semmi kárt a közösségben és hazz is nyugodtabb lenne az adminokkal egyetemben...szal sztem hagyjuk abba az egészet és kész :)...nem kell itt a rinya senkitől se...mindenki abbahagyja úgy lesz a legjobb
|
|
| |
orton16 | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:31:15 | Üzenet # 23 |
Őrmester
| Quote Orton inkább te is hagyd abba a San Andreas-t ÍGY JOBB lesz mindenkinek ezt komolyan mondom, Én meg azt mondom az egész allstarz hagyja abba a samp-ot mivel mindenki uál iteket kivéve ti egymást(melegek LOOOL) és "ezt most komolyan mondom"
|
|
| |
ShadeZ | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:32:42 | Üzenet # 24 |
Alezredes
| Cobrának mond aki csak azért jön fel hogy beszóljon ha éppen nincs holy vagy ha van neki tegye magát vagy NYALJON YEAWHAWHHA.
EDDIG AMÍG EZ A COBRAGYEREK nem volt tök jó volt minden. Semmi gond nem volt.
1 ILYEN ROHADT veszekedés nem volt.
De jött elbaszott mindent.
Kurvára örülnék ha eltakarodna innen, hogy újra ÉLVEZNI tudjam a szerót.
|
|
| |
orton16 | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:35:25 | Üzenet # 25 |
Őrmester
| Quote Cobrának mond aki csak azért jön fel hogy beszóljon ha éppen nincs holy vagy ha van neki tegye magát vagy NYALJON YEAWHAWHHA.
EDDIG AMÍG EZ A COBRAGYEREK nem volt tök jó volt minden. Semmi gond nem volt.
1 ILYEN ROHADT veszekedés nem volt.
De jött elbaszott mindent.
Kurvára örülnék ha eltakarodna innen, hogy újra ÉLVEZNI tudjam a szerót. Szerintem meg nagyon jó! Végre mindenki elmondja a véleményét enek a hatására! És teljesen megértem hogy ez neked NEM tetszik.
|
|
| |
ShadeZ | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:35:41 | Üzenet # 26 |
Alezredes
| Quote (orton16) Én meg azt mondom az egész allstarz hagyja abba a samp-ot mivel mindenki uál iteket kivéve ti egymást(melegek LOOOL) és "ezt most komolyan mondom"
Eddig kussoltál de csak ma:
UNFAIR VOLTÁL
VISSZAÉLTÉL SUPERMANNAL
DB-ZTÉL
És ehez méltóan travissal büntettünk. Amikor írtam neked lelőttél én odafutottam lőni kezdtelek te el /jumpoltál és LEVEGŐBEN (HÁHÁ ) úgy leszedtelek mint állat. EKKOR kiakadtál mert azthitted hogy a védelmünk alatt álsz és máris összefogtál egy olyannal aki nem kedvem minket
|
|
| |
orton16 | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:38:07 | Üzenet # 27 |
Őrmester
| Quote És ehez méltóan travissal büntettünk. Amikor írtam neked lelőttél én odafutottam lőni kezdtelek te el /jumpoltál és LEVEGŐBEN (HÁHÁ ) úgy leszedtelek mint állat. EKKOR kiakadtál mert azthitted hogy a védelmünk alatt álsz és máris összefogtál egy olyannal aki nem kedvem minket Erre csak annyit, olvasd el amit elöbb irtam!
|
|
| |
zoli210 | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:41:15 | Üzenet # 28 |
Őrmester
Csoport: Kitiltott
Üzenetek: 38
| Nyaljatok az adminnak... azaz... vegyétek már észre... de sebaj mert aki nem volt fent 15:50 kor majd beilleszti a logot hazzi
|
|
| |
ShadeZ | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:41:28 | Üzenet # 29 |
Alezredes
| Quote (orton16) Szerintem meg nagyon jó! Végre mindenki elmondja a véleményét enek a hatására! És teljesen megértem hogy ez neked NEM tetszik.
SZERINTED NAGYON JÓ HOGY MEGSZEGED A SZABÁLYOKAT? :dddddddddddd
VÉGRE MIDENKI ELMONDJA A VÉLEMÉNYET? igen elmondom, hogy megszeged a szabályokat és sírsz amikor büntetünk.
JÓ HOGY MEGÉRTED HOGY NEM TETSZIK AZ HOGY MEGSZEGED A SZABÁLYOKAT :dddddddddddddddddddddddd
...failed
|
|
| |
zoli210 | Dátum: Szombat, 2012 Ápr 07, 18:44:45 | Üzenet # 30 |
Őrmester
Csoport: Kitiltott
Üzenetek: 38
| okok shadez ne tereld a szót Hozzáadva (2012 Ápr 07, 18:44:18) --------------------------------------------- royal elmehetsz a faszomba ha reljesült a kivánságod.... 12 évesen a nagyobbank beszólni. =/ ne tagadd ts en halottam a hangod :/ Hozzáadva (2012 Ápr 07, 18:44:45) --------------------------------------------- shadez szerintem búcsuzz az adminodtól
|
|
| |